zomerverlof

We kijken met vreugde en grote dankbaarheid terug op de diploma uitreiking van Fatmeh en de schoolfeest avond dat daarop volgde. Dankbaar dat ze dit mee mocht maken en met haar kl85562565-d7a3-43d0-a54f-8c1f50065ec0as mee kon vieren. Haar cadeau was mee doen met de Opwekkingsconferentie. Fatmeh en Tineke hebben genoten om daarbij aanwezig te mogen zijn, naast de Vjenne lui te staan en met familie en vrienden mooie opbouwende programma’s mee te maken.

We bidden en vertrouwen om na de zomer verder te gaan met de volgende levensfase. Ze heeft contact gemaakt met de leiding van Love into Action om daar te leren en helpen bij administratieve zaken en receptioniste. Ook dit is een onderdeel41987e66-9a10-4d05-9534-b36e0bdbc11c van werk aan de hulp aan families met gehandicapte kinderen. Ze vindt het beste spannend om haar weg hierin te vinden.

Na Opwekking thuis gekomen, 50 kilo verband uitgezocht en gesorteerd voor families met kinderen met EB. Er is weer een nieuwe baby geboren. De jonge ouders ontmoet en bemoedigd. Iedereen krijgt nog een bezoekje en genoeg verband en uierzalf om de zomer door te komen.

Fatmeh en Tineke komen DV donderdag 29 Juni naar Nederland. Ze logeren eerst tot 11 juli gezellig in Asperen in de Ruif bij onze vrienden die we kennen van Jemima en die hier waren als Baanbrekers via de Nem. Zij hielp in Jemima op een groep kleintjes en voorzag velen van prachtig gehaakte dekens! Hij hielp bij Love into Action en bij Peter in de werkplaats. En schilderden al onze deuren thuis prachtig geel!

Daarna mogen ze in Wijk bij Duurstede logeren bij een vriendin die ook in Jemima gewerkt heeft en later regelmatig in Israël geweest is, voor werken en bidden!

Op DV Zaterdag nacht 15-16 juli vliegt Peter naar Amsterdam. In de nacht reizen we naar Zeeland, naar Oostburg. Deze vrienden waren hier met een diaconale jongeren groep en hebben geholpen met verhuizingen binnen Jemima, in die tijd. Nu mogen we daar vakantie houden en de groep weer ontmoeten.

Donderdag 20 juli hopen we naar Vriezenveen te gaan, naar onze thuisfront vrienden en hun te ontmoeten en bij te praten! Daarna is er de Vakantie bijbelweek die Peter vele jaren geleden begonnen is en elk jaar nog steeds een hoogte punt is voor vele kinderen en medewerkers. Wij mogen bij de tieners de koffie en het drinken verzorgen. Mooie gelegenheid om van de zijlijn mee te werken en velen gemeenteleden te ontmoeten.

Vrijdag 28 juli mogen we in Veenendaal logeren in een ‘bakkershuisje’ naast een kampeerboerderij. In de buurt van Tineke haar moeder en haar zus en gezin. Fijn om juist ook tijd te nemen om met haar moeder op te trekken. Ze is wonderlijk goed opgeknapt na een serieuze ziekte periode afgelopen winter. Zaterdags hopen we de Boevé familie te ontmoeten, gezellig! En ‘s avonds mogen we mee doen aan een live gesprek op de radio  van de EO, over de grens. Tussen 8 en 9 uur wordt dit uitgezonden. Bijzonder he. Bid om wijsheid van woorden die overkomen om ons werk en leven te verwoorden.

Zaterdag 5 augustus gaan we naar Delden naar de 3de reveilweek. We mogen daar zijn voor bemoediging, opbouw en ontmoeting. Ook meehelpen met kinderwerk en gesprekgroepen. Fatmeh wil graag voor het eerst bij de Jovo’s aanwezig zijn.

Op 12 augustus gaan we de laatste week naar Nunspeet bij vrienden die we kort geleden in de werkplaats ontmoet hebben. Op zondag middag en avond 13 aug. En dinsdag 15 aug. Hopen we Fatmeh haar 20ste verjaardag te vieren. Tevens afscheid nemen van ieder die komt. Open huis dus welkom!

We zien uit naar deze bijzonder verlof periode met veel wisselingen om op nieuwe plekken te logeren. Mede omdat we veel wisselen willen we niet zoveel rondreizen om iedereen te ontmoeten. Mocht je in de buurt zijn van een van deze plaatsen, je bent zeer welkom! Want een verlof is speciaal om jullie te ontmoeten en te genieten van Nederlandse gezelligheid, koffie drinken en Nederlands mee eten, fietsen en af en toe een boek lezen.

We weten dat wij als mensen plannen maken, maar we de Here vragen om Zijn leiding in dit alles.

Je kunt ons voor specifieke tijden en plaatsen bereiken per mail tlampt@gamil.com en app 0972542085927 of mobiel 06 83349928. Nogmaals Welkom! Ahlan wa Shalan!

3 Responses so far.

  1. Paulien Augustinus zegt:

    Fijn dat jullie je verlof in Nederland kunnen doorbrengen met familie en vrienden!

  2. Heleen zegt:

    Lieve Peter, Tineke en Fatme, een welverdiend verlof komt er voor jullie aan. Geniet ervan en een heel gezegende, verfrissende en verrassende tijd in Nederland toegewenst en natuurlijk hoop ik jullie weer live te kunnen ontmoeten. Jullie zijn en blijven speciaal (voor mij). Een warme groet en veel liefs!

  3. Wanda Simmermans zegt:

    Fijn dit verslag te lezen. Kwam er toevallig op via de link die Samir op zijn FB-pagina zette. Vind het heel raar dat ik deze updates niet meer ontvang. Weet niet wat er mis is.